Η Μ/ΜΑRITIME στηρίζει την προετοιμασία του παγκόσμιου πρωταθλητή ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, Γιάννη Μιτάκη για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.

Η M/ΜΑRITIME και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος (ΝΟΕ) με χαρά ανακοινώνουν την συμφωνία υποστήριξης του αθλητή ιστιοπλοΐας του ΝΟΕ Γιάννη Μιτάκη, παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία Finn. Η M/ΜΑRITIME, υπερήφανος χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, υποστηρίζει την προσπάθεια προετοιμασίας και συμμετοχής του Γιάννη Μιτάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ως Πλατινένιος Χορηγός, που θα περιλαμβάνει ένα γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα με συμμετοχή του Γιάννη Μιτάκη στις πιο σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις και παγκόσμια πρωταθλήματα:

 

– αρχίζοντας από το Finn Gold Cup στην Μελβούρνη, 13 – 21 Δεκέμβριο 2019,

– συνεχίζοντας με τo Hempel World Cup Series στο Μαϊάμι, 19 – 21 Ιανουαρίου 2020,

– πίσω στην Ευρώπη για τα Trofeo Princesa Sofia στην Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, 23 Μαρτίου – 4 Απριλίου 2020,

– το Hempel World Cup Series στην Γένοβα, 13 – 19 Απριλίου 2020,

– και το Finn Gold Cup στην Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, 8 – 16 Μαΐου 2020,

– πριν ξαναφύγει για την τελική Ολυμπιακή προετοιμασία στην Ιαπωνία με τα World Cup Series Finals τον Ιούνιο 2020 στην Ενοσίμα.

 

Ο Γιάννης Μιτάκης είναι κορυφαίος διεθνής ιστιοπλόος με πολλαπλές πανευρωπαϊκές και πανελλήνιες νίκες ο oποίος πέτυχε την πρόκριση της Ελλάδος στην κατηγορία Finn για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020, ενώ έχει ήδη συμμετάσχει στο Ρίο 2016 και το Λονδίνο 2012, ενώ πρόσφατα, τον Σεπτέμβριο του 2019, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Hempel World Cup Series στην Ενοσίμα και την Πέμπτη θέση στα Olympic Test Events στην Ιαπωνία στο ίδιο σημείο, στην ίδια πόλη όπου θα λάβουν χώρα οι αγώνες ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

 

Η M/MARITIME είναι μία ναυτιλιακή εταιρεία η οποία αποτυπώνει και ενδυναμώνει την δυναμική θέση της Ελληνικής ναυτιλίας στο διεθνές περιβάλλον και συνεχίζει να υποστηρίζει τον ναυταθλητισμό στην προσπάθεια ανάπτυξης της ναυτικής εκπαίδευσης και ναυτοσύνης στην Ελλάδα. Από τον Δεκέμβριο του 2016, οπότε και παρέλαβε το πρώτο της πλοίο, μέχρι σήμερα, η Μ/MARITIME έχει αναπτύξει ένα μοντέρνο και ποιοτικό στόλο με 15 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, τα οποία έχουν ναυπηγηθεί στην μεγάλη τους πλειοψηφία στα μεγαλύτερα ναυπηγία της Ιαπωνίας. To δυναμικό ναυπηγικό πρόγραμμα της Μ/ΜΑRITIME τα τελευταία δύο χρόνια έχει συνεισφέρει στην παράδοση των Ελλήνων εφοπλιστών που υποστήριξαν την ανάπτυξη της ιαπωνικής ναυπήγησης.

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος είναι από τους σημαντικότερους ιστορικούς ομίλους στην Ελλάδα, με πολυάριθμες ολυμπιακές και διεθνείς διακρίσεις, που συνεχίζει να υποστηρίζει τον ναυταθλητισμό και την ανάπτυξη θαλάσσιου πνεύματος μέσω διοργάνωσης διεθνών αγώνων, λειτουργία σχολών ιστιοπλοΐας για όλες τις ηλικίες,  και διαφόρων δρώμενων σε συνδυασμό με τον ναυτιλιακό και επιχειρηματικό κλάδο.

 

Η Μ/ΜΑRITIME και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος στηρίζουν με υπερηφάνεια τον Γιάννη Μιτάκη και θα είναι δίπλα του σε όλη την προετοιμασία στο ταξίδι του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Άννα Θεοφίλου, Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος

+30210 422 0506