ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αγαπητοί αθλητές και συμμετέχοντες στον Αγώνα Ύδρας 2020, και κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Δήμου Ύδρας, ο Αγώνας θα εκτελεσθεί όπως προκηρύχθηκε. Δεδομένων των νέων υγειονομικών μέτρων (περιορισμοί κυκλοφορίας, χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους κλπ.) που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, εφιστούμε την προσοχή των συμμετεχόντων στην τήρηση των κανόνων του κράτους, που είναι ευθύνη του κάθε πολίτη. Με βασικό κριτήριο την ατομική ευθύνη έναντι των νόμων του κράτους, κάθε κυβερνήτης και το πλήρωμα του είναι υπεύθυνοι να υπολογίσουν σωστά τους χρόνους επιστροφής τους στην Αθήνα ώστε να μην παραβούν την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

 

Από τον Δήμο Ύδρας μας εστάλη το παρακάτω:

“Καλησπέρα
σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας είναι σύμφωνος με την διεξαγωγή του Αγώνα 23-25 Οκτωβρίου, όπως αυτός προκηρύχθηκε, τηρώντας τους κανόνες υγειονομικής ασφάλειας όπως αυτές καθορίζονται από τους νόμους του κράτους και τις αποφάσεις του ΕΟΔΥ.
Επίσης, σας ενημερώνουμε, ότι από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας έχουν δεσμευθεί 
οι ανάλογες θέσεις για τα σκάφη στο λιμάνι.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Με εκτίμηση,

ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ Γιάννης

Αντιδήμαρχος Ύδρας

Πρόεδρος ΔΛΤΥ
Κινητό 6980316641

Ύδρα – τ.κ. 18040″


«Ενημερώνουμε τους φίλους ιστιοπλόους που θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα «ΥΔΡΑ 2020» που διοργανώνει ο ΝΟΕ από 23 έως 25 Οκτωβρίου, ότι το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 και από ώρας 10:00 έως 12:00, θα ευρίσκεται στις Εγκαταστάσεις Λιμένος του ΝΟΕ ιατρός για την χορήγηση της απαιτούμενης για την συμμετοχή στον αγώνα ιατρικής βεβαίωσης σε όσους το επιθυμούν.»

Hydra_2019_NOR

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ