ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΕΛΩΝ

Η Τραπεζαρία Μελών ευρίσκεται στο επίπεδο του ορόφου του Εντευκτηρίου των Μελών έχοντας μεγάλες γυάλινες επιφάνειες με περίβλεπτη θέα στην θάλασσα. Οι ώρες λειτουργίας της είναι :

Δευτέρα – Σάββατο 09.30 – 23.00.

Την Κυριακή κατά τις μεσημβρινές ώρες της χειμερινής περιόδου λειτουργεί μπουφές για τα Μέλη και τους φίλους των με τιμή 30 € κατ΄ άτομο πλην ποτών, παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών 15€ . Κατά την διάρκεια της εβδομάδος το εστιατόριο λειτουργεί με μενού a la carte προσφέροντας σειρά εδεσμάτων βασισμένα στην ελληνική κουζίνα με την προσωπική παρέμβαση του Chef κου Γ. Moσχοβάκη, παρουσιασμένα με σύγχρονο τρόπο. Οι κλασσικές γεύσεις παραμένουν πάντοτε η specialite του Ομίλου

Οι παραγγελίες για φρέσκο ψάρι κρίνεται σκόπιμο να γίνονται τουλάχιστον μια ημέρα πριν.

Ο Ο νέος και ανανεωμένος κατάλογος εδεσμάτων και ποτών εγγυάται εις τα Μέλη και τους φίλους των την αναμενόμενη ποιότητα σε ελκυστικές τιμές.

Το ευχάριστο οικογενειακό και πολιτισμένο περιβάλλον της Τραπεζαρίας Μελών, σε συνδυασμό με την μοναδική θέα, την επιλεγμένη μουσική, της γαστριμαργικής πανδαισίας καθώς και την παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών από τους έμπειρους σερβιτόρους μας, συνθέτουν έναν προνομιακό χώρο τον οποίον απολαμβάνουν τα Μέλη και οι καλεσμένοι των.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210.4133108 & 210.4133489

 

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Ν.Ο.Ε..

XEIMEΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( 1η Οκτωβρίου έως 20 Μαΐου ) :

Έως την ώρα 20.00, άπαντες ( Μέλη, προσκεκλημένοι, επισκέπτες ), οι ευρισκόμενοι στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου φέρουν υποχρεωτικά σακάκι ( όχι μπουφάν ) και προαιρετικά γραβάτα. Αντιθέτως άπαντες ( Μέλη, προσκεκλημένοι, επισκέπτες ), οι ευρισκόμενοι εις τον 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου φέρουν πάντοτε σακάκι και γραβάτα υποχρεωτικώς. Μετά την 20.00 το σακάκι και η γραβάτα φέρεται υποχρεωτικώς σε όλους τους χώρους του κεντρικού κτιρίου του Ομίλου.

ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( 21 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου ) :

Έως την ώρα 21.00, άπαντες δύνανται να φέρουν κοντομάνικο ( μπλούζα ή υποκάμισο ) και μακρύ παντελόνι. Από την 21.00, σε όλους τους χώρους του κεντρικού κτιρίου του Ομίλου, θα φέρεται σακάκι ( όχι μπουφάν ) και γραβάτα υποχρεωτικώς, εκτός των περιπτώσεων καύσωνος ( άνω των 37 βαθμών Κελσίου ).