ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Ο τελευταίος όροφος του Ομίλου διατίθεται για μαζικές εκδηλώσεις των Μελών του Ομίλου καθώς και των φίλων τους. Στον χώρο αυτό διατίθενται οι αίθουσες «Ναυμαχιών Α’ & Β’» με χωρητικότητα έως 200 καθημένων ατόμων και η αίθουσα «Ανέμων» με χωρητικότητα 165 καθημένων ατόμων. Η αίθουσα «Ανέμων» κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ενσωματώνεται με τον εξώστη της, δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο χωρητικότητας 220 καθημένων ατόμων.

Στις αίθουσες αυτές πραγματοποιούνται δεξιώσεις, γεύματα, δείπνα, μεσημεριανά ή βράδυνα μπουφέ, cocktails, απογευματινά ή πρωινά coffee breaks. Ο εστίαρχος κος Θ. Παπαδημητρίου ευρισκόμενος πάντοτε στην διάθεση των Μελών και των φίλων τους, διευκρινίζει οποιαδήποτε διαδικαστική απορία τους και είναι ο υπεύθυνος για την οργάνωση και εκτέλεση των μαζικών εστιάσεων, έχοντας ως γνώμονα πάντοτε την πλήρη ανταπόκριση στις επί μέρους επιθυμίες των εκάστοτε χρηστών του χώρου…

 

Ο Αρχιμάγειρος (Executive Chef) κ. Μοσχοβάκης σε συνεργασία με τον Εστϊαρχο επιμελείται προσωπικά τα μενού και εφαρμόζει την πολυετή πείρα του, καλύπτοντας και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το κόστος των ανωτέρω εκδηλώσεων ποικίλλει αναλόγως των εκάστοτε απαιτήσεων και καλύπτει μεγάλο φάσμα οικονομικών δυνατοτήτων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210.%4133108 & 210.4133489